Ce sa mai zic?

Another one down..a lot more to go..cam asa privesc eu lucrurile cand vine vorba de un mare nume/personalitate ce moare din cauza drogurilor.

De ce nu si Whitney Houston??

Mare voce, mare om ce a influentat o multime de actuali cantareti faimosi. Bravo ei ca a fost sursa de inspiratie. Am ascultat-o si inca o mai ascult, desi acum stiu ca toata lumea numai asta o sa difuzeze : Whitney Houston. Daca iti vei vizita vreun prieten iti spun sigur ca asta va canta in boxele lui pentru cel putin 2 saptamani.

Vocea ei a acompaniat memorabile scene din filme. Sursele spun cum ca ar fi fost vocea perfecta, o imagine perfecta. Insa nimic nu tine o vesnicie, in ultima perioada nu am mai auzit de ea, aparitiile publice scadeau in numar, vanzarile albumelor la fel. Chiar ea a marturisit ca a devenit o victima a cocainei, a drogurilor in general. Ea declara : “The biggest devil is me. I’m either my best friend or my worst enemy” in 2002 intr-un interviu sustinut de Diane Sawyer.

Totusi norocoasa : sa fii fata unei cantarete de muzica ,Cissy Houston, verisoara cu Dionne Warwick  si fina cu Aretha Franklin…eee…frumos.

Cum spun multi acum: o alta stea a cazut!

Imi pare rau..si chiar este o pierdere !

Advertisements